NLdoet 2023

10 mrt 2023
Samen met duizenden sociaalmaatschappelijke organisaties in het land organiseert het Oranje Fonds op 10 en 11 maart 2023 weer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen!

Aanmelden

Heeft jouw organisatie, bedrijf of club een leuke activiteit voor NLdoet? Meld deze dan vanaf 1 november 2022 aan op de website van NLdoet en doe mee!

Financiële bijdrage

Vanaf 1 november 2022 tot 31 januari 2023 kun je bij het Oranje Fonds een financiële bijdrage aanvragen voor je NLdoet 2023 activiteit. Hierbij geldt wel: op = op. Daarnaast ontvangt elke organisatie (zo lang voorradig) één NLdoet promotiepakket per organisatie. LET OP: ze vergoeden niet alles, check dus eerst de voorwaarden. Dat voorkomt teleurstellingen!

Meedoen als vrijwilliger of groep

Meedoen als vrijwilliger kan ook. Dat is heel gemakkelijk: zoek op de website een leuke activiteit, bijvoorbeeld bij jou in de buurt, en meld je aan. Vele handen maken licht werk, dus meedoen als groep is ook zeker een goed idee! Verzamel je collega’s, leden van je (sport)club of klasgenoten en zoek een leuke activiteit uit. Een mooie manier om samen wat goeds te doen.