NLdoet 2022 – doe je mee?

11 mrt 2022

Ook dit jaar organiseert het Oranje Fonds NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Doe je ook mee op 11 en 12 maart? Je kunt als bedrijf of organisatie je activiteit aanmelden.

Waarom zou je meedoen?

Waarom meedoen aan NLdoet? Dit vrijwilligersevenement is dé kans om als organisatie het verschil te maken. Je legt nieuwe contacten, je helpt een ander én daarbij laat je je bedrijf, je medewerkers en/of je club van de beste kant zien. Het Oranje Fonds ondersteunt hierbij graag.

Tips en trucs

Hoe? Voor veel voorkomende activiteiten zijn er voorbeeld-draaiboeken ontwikkeld. Wil je wel meedoen, maar weet je (nog) niet hoe? Kijk op www.nldoet.nl voor tips en downloads! Ook vind je er de voorwaarden en het aanvraagformulier.

Het Oranje Fonds

Het Oranje Fonds steunt projecten die mensen met elkaar verbinden. Met geld, aandacht, advies en toewijding. Zo vinden ouderen een maatje, komen jongeren samen in een opgeknapt wijkcentrum, bieden vrijwilligers in het hospice een luisterend oor en brengt de buurttuin mensen bij elkaar. Als we er allemaal voor elkaar zijn, staat niemand er alleen voor! Doe je mee?

Contact

Vragen over NLdoet? Neem contact op via nldoet@oranjefonds.nl of bel tijdens kantooruren: 0900-4488448.