NieuwSjaardiner

23 jan 2020

Successen vieren! Daar zijn we bij de Samen in de Regio goed in. Samen met onze partners natuurlijk, want we zijn trots op een netwerk dat steeds sterker wordt.

We willen proosten met jullie op een succesvol 2019 én natuurlijk op het nieuwe 2020. Bij het heffen van het glas hoort bovendien een heerlijk NieuwSjaardiner.

Donderdag 23 januari 2020
aanvang 18.00 uur
bij Roncalli Scholengemeenschap

Inspiratie uit de Efteling 
We geven deze locatie een sprookjesachtig tintje uit een heel andere hoek dan u zou denken. Frans Goenee nodigen wij uit, om zijn kennis en ervaring met ons te delen.
Frans Goenee werkt al 29 jaar voor de Efteling en werkt daar nu als Inspiratiemanager.

Het kan niet anders, hij is de expert als het om ‘beleven’ gaat. Storytelling en story-doing horen daarbij. Maar wat kunnen we daar mee als manager en als medewerker? Wat kunnen we ervan leren? Wat is daarin zo belangrijk?

Elke dag komen er kansen voorbij om het verschil te maken. Frans Goenee laat ons zien welke dat zijn. En wat het oplevert! Groeien naar een 9+ organisatie is dan dichterbij dan u denkt. Hij belooft, dat iedereen met een frisse blik en nieuwe energie naar huis gaat.

Aanmelden
Een frisse blik, een heerlijk diner en zicht op de plannen van Samen in de Regio in 2020. Dat lijkt ons een aantrekkelijke menukaart voor ons NieuwSjaardiner.
U bent van harte uitgenodigd.

Partners van Samen in de Regio hebben via e-mail een uitnodiging ontvangen.
Bent u geen partner en sluit u graag aan? Laat ons dat weten in een e-mail bericht naar info@sameninderegio.nl.