Maatschappelijke Beursvloer

11 okt 2021

Op maandagavond 11 oktober organiseren wij de Maatschappelijke Beursvloer, met als thema ‘Mentaal en Fysiek Fit’. Onze gastspreker is Diederik Gommers.

Wanneer ben je op je best? Als je goed in je vel zit!

Werkgevers, begeleiders in het maatschappelijk veld, medewerkers in het onderwijs, vrijwilligers van (sport)verenigingen en beleidsmakers: iedereen kan bijdragen aan mentale en fysieke gezondheid.

Samen nadenken en samenwerken

Hoe het eigenlijk zou moeten, daar gaat het vaak over en dat weet iedereen ook eigenlijk wel. In de praktijk is het anders. Waar loop je tegenaan? Hoe lossen anderen het op en wat heb jij nodig?

Wij nodigen je uit om te kijken waar jij van betekenis bent en/of kunt zijn. Tijdens deze maatschappelijke beursvloer over leefstijl en gezondheid geven wij een voorzetje. Jij doet de rest!

Lezing en workshops

We starten met de presentatie van professor Diederik Gommers. Hij zet zich in om mensen te stimuleren om gezond te leven en fysiek en mentaal fit en gezond te blijven. “Als er geen aanspraak hoeft te worden gemaakt op het zorgsysteem, dan is iedereen daarmee geholpen.” Voorkomen is dus zeker beter dan genezen.

Na de lezing delen we de aanwezigen in aan tafels. Je sluit aan bij een inspirerende workshop over Positieve Gezondheid waar we laten je kennismaken met een nieuwe aanpak, om er zo achter te komen waar jouw energie zit. Waar liggen de talenten voor jouw bedrijf of organisatie?

Het programma

Wanneer?
Maandag 11 oktober

Hoe laat?

 • Ontvangst vanaf 18.00 uur met een maaltijd en een drankje
 • Start programma 18.30 uur
  • spreker Diederik Gommers
  • lokale best practice
  • inspiratieworkshops Positieve Gezondheid
  • netwerken en matchen
 • Einde programma om 21.30 uur

Waar?
RSG ’t Rijks
Burg. Stulemeijerlaan 24
Bergen op Zoom

Corona check

Voor deelname aan dit evenement werken wij met de Corona Check app. Hierin kun je jouw actuele vaccinatie-, herstel- of testbewijs uploaden. Wij vragen je deze – of een print van dit bewijs – en je identiteitsbewijs (paspoort, ID-kaart, rijbewijs) te tonen bij binnenkomst. Uiteraard houden we rekening met de dan geldende maatregelen volgens richtlijnen van het RIVM.

Betrokken en bereikbaar

Natuurlijk zijn wij het hele jaar bezig met het faciliteren van de beste matches. Wij zijn altijd bereikbaar om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, dus wil je met ons in contact, stuur dan je mail aan info@sameninderegio.nl.