Maatschappelijke Beursvloer

24 mei 2022

Kom je op dinsdag 24 mei naar de Maatschappelijke Beursvloer in stadspaleis Het Markiezenhof in Bergen op Zoom*?

Ontdek wat je betekent

Je gaat in gesprek met partners uit het onderwijs, het bedrijfsleven, de overheid en het maatschappelijk veld. Ontdek wat je voor een ander kunt betekenen. En wat een ander misschien voor jou betekent.

Wat ga je doen?

Tijdens deze bijeenkomst ondertekenen we het Lokaal Preventieakkoord en je krijgt de mogelijkheid om de expositie de Hoge Luchten te bezoeken. Deze meesterwerken uit het Rijksmuseum zijn voor een aantal maanden op tournee door Nederland en tot 24 juli zijn ze in het Markiezenhof te bezichtigen.

Vanaf 17.00 uur ben je welkom en zo rond 19.00 uur nemen we weer afscheid.

Aanmelden

Het evenement is geweest. Je kunt je niet meer aanmelden.

Programma

  • 17.00 uur       ontvangst met broodjes en salade
  • 17.30 uur       ontmoeten en matchen
  • 19.00 uur       afronden en einde

* Ben je geen partner, maar wil je toch graag komen, dat kan. Meld je dan aan via info@sameninderegio.nl. De kosten voor deelname van niet-partners bedragen € 100,00 p.p. (excl. btw). Besluit je daarna om partner te worden, dan wordt het bedrag verrekend met de partnerbijdrage.

 

De Maatschappelijke Beursvloer, wat is dat eigenlijk?

Het doel van de Maatschappelijke Beursvloer is om elkaar beter te leren kennen en te ontdekken wat je voor elkaar kunt betekenen. Denk aan uitwisselen van kennis, faciliteiten, materialen of contacten. Een belangrijke regel is dat de portemonnees gesloten blijven. Uiteraard kun je wel een tegenprestatie afspreken. Het mooie van dit concept is dat je heel creatief leert denken en samen tot originele oplossingen komt.

Vier thema’s

Om de kans op een match te vergroten, wordt de ruimte onderverdeeld in vier thema’s. Dit zijn Kennis & Kunde, Helpende Handjes, Stage & Coaching en Materialen & Middelen. Zo weet je waar je terecht kunt voor jouw aanbod of vraag. En mocht je die nog niet helemaal helder hebben, dan kom je daar tijdens een gesprek met de aanwezige partners vast gauw achter.

Matchen

Heb je een match? Dan vul je samen het matchformulier in. Daarna ga je naar de notaris om jullie match en de maatschappelijke waarde te registreren. De notaris bekrachtigt alle voorgenomen matches. Op het einde van de avond horen we wat de totale maatschappelijke waarde is.

Waardevolle verbindingen

Je bepaalt zelf wanneer de match wordt uitgevoerd. Dit hoeft niet gelijk, want sommige goede dingen kosten nou eenmaal tijd. Kom met goede bedoelingen en ga met mooie ideeën naar huis. Grote kans dat er waardevolle verbindingen ontstaan en je netwerk groeit.

Heb je nog vragen? Je mag ze altijd stellen. Mail naar info@sameninderegio.nl of bel 085-0473011. We zien je graag!