Lezing van Maurits Kaptein

1 dec 2022

Wat iedereen zou moeten weten over digitale technologie

Maurits Kaptein is schrijver van het boek ‘Hallo Wereld, Hallo Computer’. Hij weet als geen ander hoe computersystemen werken, waar we voor moeten waken en welke kansen het biedt. Denk aan kunstmatige intelligentie, data of algoritmen. Op donderdagavond 1 december trekt hij een interessant boek open over de ontwikkeling van de hedendaagse computers en alle mogelijkheden die ze bieden. Hoe werken de systemen voor valdetectie bij ouderen of de slimme borden langs de snelweg? Natuurlijk kun jij naderhand al jouw vragen hieromtrent op hem afvuren. De avond is zowel live in de bibliotheek in Roosendaal als online te volgen.

1 december 2022, van 19:30 tot 21:00 | Bibliotheek van Roosendaal (Markt 54a) en online

Kosten: Gratis

Programma

19:30 – 20:15 uur: uitleg over digitale technologie (online en in de zaal)
Maurits geeft antwoord op vragen, als: hoe werken de systemen voor valdetectie bij ouderen? Of de slimme borden langs de snelweg? Welke kansen bieden alle nieuwe ontwikkelingen rondom kunstmatige intelligentie ons?

20:15 – 21:00 uur: in gesprek met de zaal
Het online gedeelte is afgesloten, maar het gesprek in de bieb gaat verder! Stel al je vragen over digitale technologie en ga het gesprek erover aan met Maurits en de rest van het publiek.

Aanmelden

Wil jij alles te weten komen over de wereld van digitale technologie? Meld je dan gratis aan voor de lezing van Maurits Kaptein via de website van Bibliotheek West-Brabant.

Tot 1 december live in de bibliotheek van Roosendaal of online!