Netwerkavond nieuwe partners

18 mei 2021

UPDATE:

14-05-2021

Helaas hebben wij onze netwerkbijeenkomst voor nieuwe partners van 18 mei 2021 moeten annuleren. De huidige maatregelen laten een evenement als dit, nog niet toe. We gaan kijken naar een geschikte nieuwe datum en zullen deze dan zo gauw mogelijk communiceren!

Wij zijn ontzettend blij met en trots op onze partners. De afgelopen jaren hebben we nieuwe partners altijd kunnen verwelkomen tijdens evenementen en ze laten kennismaken met partners uit het netwerk die al langer zijn aangesloten. Helaas is dit de afgelopen maanden (het afgelopen jaar!) heel anders gegaan.

Daarom organiseren we voor onze meest nieuwe partners een kennismakingsbijeenkomst op dinsdagavond 18 mei, van 18.00 tot ca. 20.00 uur. De bedoeling is een gezellige ontmoeting op locatie: Drebbelstraat 20 te Bergen op Zoom. Wij zorgen voor de inwendige mens. Allergieën en dieetwensen kunnen worden doorgegeven.

Uiteraard houden we rekening met de dan geldende coronamaatregelen. Welkom!

Ben je sinds 2020 bij Samen in de Regio aangesloten en wil je er bij zijn? Meld je aan via onderstaand formulier of mail naar info@sameninderegio.nl.

Inschrijven

Schrijf je hier onder in voor dit evenement

Alle velden met een * zijn verplicht