Drive-through winterfair voor goed doel

15 dec 2021

Op woensdag 15 december wordt er door de studenten van Curio Food, Horeca en Hospitality een bijzondere kerstmarkt georganiseerd: een drive-through winterfair!

Van 13.45 uur tot 16.30 uur kun je (in verschillende tijdsblokken) de vooraf bestelde kerstcadeaus ophalen in de kerststraat op het parkeerterrein van de Zuidoost (tussen Meeussenstraat 13 en Hermusstraat 21). 

Geef je bestelling door

Via een online verkoop kun je allerlei leuke en smakelijke producten kopen. De leerlingen hebben hiervoor een bestellijst gemaakt. Bestellingen kunnen worden doorgegeven via winterfaircurio@gmail.com.

Opbrengst voor goed doel

De opbrengst komt ten goede aan de vier goede doelen van het evenement Heroes for Heroes: Roparun team 188 Maak een vuist, Stichting Ankie, Hospice De Markies en Make a Wish. Op het evenement van Heroes for Heroes, zet tijdens een fietsmarathon jong en oud zich in om een mooi bedrag op te halen voor deze goede doelen die de strijd tegen kanker aangaan. Helaas kan het evenement niet doorgaan op de geplande datum; het is uitgesteld naar 14 januari 2023.

Natuurlijk kunnen we wél al geld inzamelen! Dus zorg dat je deze bijzondere kerstmarkt niet mist.

Houd ook de Facebook-pagina van Curio Food, Horeca en Hospitality in de gaten.