Dag van de Ondernemer

19 nov 2021

MKB Bergen op Zoom, VNO-NCW Brabantse Wal en de Gemeente Bergen op Zoom nodigen ondernemers uit voor de Dag van de Ondernemer op vrijdag 19 november 2021, vanaf 16.00 uur bij Ricoh aan de Blankenweg 24 in Bergen op Zoom.

Onze partner Rabobank stuurde ons de uitnodiging voor deze Dag van de Ondernemer, een dag die sinds 2016 een begrip is. Op deze dag worden ondernemers in het zonnetje gezet en bedankt voor hun lef en doorzettingsvermogen.

Programma

16.00 uur: ontvangst bij Ricoh

16.30 uur: welkom en dankwoord voor ondernemers door Petra Franken, Peter Huijgens en wethouder Jeroen de Lange

16.40 uur: Ricoh aan het woord

16.50 uur: rondleiding

17.50 uur: borrel

19.00 uur: einde

Inschrijven

Je kunt je tot en met 12 november inschrijven voor het programma via www.mkb-boz.nl/evenementen. Dit evenement is gratis toegankelijk voor iedere ondernemer.

Corona

Als begin november de coronamaatregelen van de overheid worden aangescherpt, dan kan dit evenement worden aangepast of vervalt het.

Voor deelname aan de Dag van de Ondernemer wordt gewerkt met de Corona Check app. Hierin kun je jouw actuele vaccinatie-, herstel- of testbewijs uploaden. Wij vragen je deze – of een print van dit bewijs – en je identiteitsbewijs (paspoort, ID-kaart, rijbewijs) te tonen bij binnenkomst. Uiteraard houden we rekening met de dan geldende maatregelen van de overheid volgens richtlijnen van het RIVM.