Culinaire Foodtour

2 okt 2021

Beleef de Smaak van de Brabantse Wal & Omgeving!

Wil jij de Smaak van de Brabantse Wal zelf beleven? Dat kan! Op zaterdag 2 en zondag 3 oktober vindt de Culinaire Foodtour De Smaak van de Brabantse Wal & Omgeving plaats. In je eigen auto tour je langs een 5-tal restaurants en de wijngaard uit het gelijknamige boek. Bij ieder restaurant geniet je van een heerlijk gerechtje met bijpassend drankje. We hebben een gave autoroute voor je uitgezet die voert langs de mooie natuur van de Brabantse Wal en die je op je eigen tempo kan rijden.

Tijdens deze eerste editie bezoek je de volgende restaurants:

  • Restaurant ’t Spuihuis in Bergen op Zoom
  • Restaurant Jagersrust in Ossendrecht
  • Restaurant Sistermans in Roosendaal
  • Restaurant Buutengaets in Sint-Annaland
  • Restaurant ’t Geheim van Bergen verzorgt bij Boerderij Hamel in Steenbergen een heerlijk gerechtje. Je kunt hier ook een kijkje nemen bij de Berkshire varkentjes!

Domaine de Brabantse Wal

Als extraatje is er een leuke tussenstop bij Wijngaard Domaine de Brabantse Wal waar je op eigen gelegenheid een rondgang door de wijngaard kunt maken.  Wijnboer Paul Bosse is aanwezig om vragen te beantwoorden. Je kunt ook een proefglaasje wijn nuttigen en er is de mogelijkheid om wijn te kopen en daar thuis verder van te genieten.

Boek De Smaak van de Brabantse Wal & Omgeving

Bij iedere 2 inschrijvingen ontvang je het boek De Smaak van de Brabantse Wal & omgeving ter waarde van € 34,95. Neem je alleen deel dan krijg je een voucher waarmee je het boek met 50% korting kunt kopen.

Hoe werkt het?

Je wordt tussen 11.00 en 11.30 verwacht bij je startpunt, dat is een van de deelnemende restaurants. Hier word je ontvangen door de organisatie en krijg je jouw goodiebag uitgereikt. Je krijgt hier direct ook het eerste gerecht te eten. Let op: verwacht geen voor- hoofd, nagerecht. Het zijn individuele heerlijke gerechtjes met bijpassend drankje.

Nadat je hebt genoten van het eerste gerecht begin je op eigen gelegenheid met je eigen auto aan de Culinaire Foodtour. Je kunt deze routes van restaurant naar restaurant volgen via Google Maps. De week voor de Foodtour ontvang je de link naar jouw route. Je kunt tot 19.00 uur terecht bij het laatste restaurant voor je laatste gerecht. De route is ongeveer 125 km lang.

Tickets

Via de website www.desmaakvandebrabantsewal.nl kun je tickets bestellen voor de Culinaire Foodtour. Tickets zijn € 99,95 per persoon.

Een ticket geeft recht op:

  • 5 gerechten met bijpassend drankje bij de deelnemende restaurants
  • Bezoek aan Domaine de Brabantse Wal met een proefglaasje wijn
  • Per 2 deelnemers ontvang je een goodiebag met daarin o.a. het boek De Smaak van de Brabantse Wal & Omgeving.
  • Autoroute uitgezet in de prachtige omgeving van de Brabantse Wal, die je via Google Maps kunt volgen.

Tegen bijbetaling en op eigen risico kan je desgewenst een alcoholische drank bestellen.