Bedrijven voor Bedrijven

13 mei 2020

 

 

 

Woensdag 13 mei
Curio (voorheen ROC West-Brabant) locatie Steenspil,
Steenspil 46, Halsteren
ontvangst om 17.30 uur

Bedrijven voor Bedrijven. Het verbaast u niet, dat we deze bijeenkomst juist voor de bedrijfspartners van ons netwerk organiseren. De leden van het MKB netwerk Bergen op Zoom en van VNO-NCW Brabant Zeeland sluiten ook aan. We ontvangen u met een hapje en een drankje.

Het is een avond om uw netwerk uit te breiden en niet alleen dat. We hebben twee sprekers uitgenodigd, die u nieuwe inzichten en ideeën gaan geven. U kunt erop rekenen dat u daar snel mee aan de slag kunt en wilt.

”Nieuwe perspectieven met open hiring”

Doesje Fransen – Startfoundation, Open Hiring®: een baan zonder sollicitatiegesprek

Open Hiring vraagt van werkgevers mensen die enkel zeggen het werk te willen en te kunnen doen, zonder sollicitatiegesprek aan te nemen. De werkgever krijgt daarvoor gemotiveerde mensen die willen laten zien wat ze waard zijn. Maatschappelijk ontwikkelaar Start Foundation is de landelijke initiatiefnemer van Open Hiring in Nederland.

 

”Voor ambitieuze ondernemers”

Koen Oosterwaal – StarttoGrow, versterken van het MKB

StartToGrow (voorheen Starterscentra West-Brabant) is er sinds 2019 niet alleen voor de startende ondernemer. Zij zetten hun expertise juist ook in voor het versterken van de MKB-ondernemer. Koen Oosterwaal vertelt deze avond veel meer over het belang van ontwikkelen en de stappen die daarbij horen. U maakt kennis met het Groeiprogramma en KickStart van StartToGrow. 

 

Expertmeetings
Over de inhoud praten we verder aan de gesprekstafels. We noemen het expertmeetings. Met de expertise die ieder van u in huis heeft en met de sprekers die aansluiten, kunnen we namelijk zeggen dat we als experts bij elkaar zijn.

”Waar een wil is, is werk”

Tijdens deze avond kunt u kennismaken met Loes de Volder van MamaLoes. Zij is de eerste onderneemster die gestart is met Open Hiring in Nederland. Zij deelt graag haar ervaringen met u.

Programma
17.30 uur    ontvangst
18.00 uur    aanvang programma met sprekers
19.15 uur    expertmeetings
20.30 uur    afsluiting