En dan is er koffie … de koffie van ABN AMRO

9 april 2019

Match

De partners van Samen in de Regio werken hard. Bijna 365 dagen per jaar ‘matchen’ zij met elkaar. Dat wil zeggen, dat vraag en aanbod samen komen. Het kan gaan om elkaar een helpende hand toesteken, materialen die van de ene naar de andere partner toegaan en een tweede nuttig leven krijgen, kennis delen of bijvoorbeeld locaties beschikbaar stellen.

Je zou denken dat er haast geen tijd is om koffie te drinken. Jawel! En deze keer zorgt ABN AMRO voor de koffie. Na een interne verhuizing op hun locatie in de Wassenaarstraat bleken enkele professionele koffiemachines overbodig geworden te zijn. Maar overbodig betekent bij ABN AMRO gelukkig niet, dat je het maar over boord gooit. Nee, dan bel je naar Samen in de Regio!

Binnen enkele dagen genoten de patiënten, vrijwilligers en bezoekers van Hospice de Markies en Inloophuis Het Getij, beide partner van Samen in de Regio,  van de heerlijke koffie. De vrijwilligers waren ontzettend blij toen Ingrid van der Meren van ABN AMRO hen de machines kwam brengen.

Zo voegen we direct een extra dimensie aan een zogenaamde circulaire economie: niet alleen een tweede leven geven aan apparaten, maar ook iets betekenen voor een ander. Zo mooi maken we het graag bij Samen in de Regio.