Een wens voor meer trainingsgemak

15 juni 2021

Match

Omdat Samen in de Regio 10 jaar bestaat, trakteren we onze partners. Zij lieten ons hun wens weten, waarmee wij aan de slag gingen. Tien wensen; voor elk jaar één. Sommige wensen laten even op zich wachten, anderen zijn vlug geregeld. En zo’n wens in vervulling brengen, daarmee maken wij weer een bijzondere match.

De tweede wens die in vervulling is gegaan, is die van PION Horeca en Promotie. “Geweldig! Hier maken we een momentje van!”, vertelt Alma Wattimena enthousiast.

Beamer gezocht

PION Horeca en Promotie stuurde ons de volgende wens: “Voor trainingsbijeenkomsten maken we gebruik van een beamer, die we tot nu toe steeds inhuren. Misschien heeft iemand er voor ons wel één? Een scherm hebben we al.” Dus wij deden een oproep in onze rubriek van Vraag & Aanbod en namen contact op met een aantal partners.

Snelle reactie

Vrij snel kwam er via een gesprek met Curio isk een positieve reactie. Binnen een week kon Jurgen van den Heuvel van PION Horeca en Promotie de beamer ophalen bij Jacky Masseurs, praktijkcoördinator van de Curio-locatie. “We krijgen ‘m in bruikleen en daar zijn we heel blij mee. Het is gewoon zonde van het geld als je telkens voor iedere trainingsdag een beamer moet huren. Bij isk werd het apparaat nauwelijks gebruikt. Een prachtige oplossing!”, aldus Alma Wattimena.

Gezamenlijk materiaalgebruik

Omdat wij een groot voorstander zijn van samendoen en samen delen – zeker als een van de partijen de spullen zelf (bijna) niet nodig heeft – zijn wij erg blij met deze waardevolle match! Wij zijn dankbaar dat Curio isk ons heeft geholpen met het in vervulling laten gaan van de wens van PION Horeca en Promotie.

Wie we op de volgende taartpunt van de verjaardagstaart trakteren, blijft nog even een verrassing. Achter de schermen zijn we er hard mee aan de slag. Nog (minstens) acht wensen te gaan!