Een wens om van te smullen en mee te bellen. Huh?

31 maart 2021

Match

Omdat Samen in de Regio 10 jaar bestaat trakteren we onze partners. Zij mogen aan ons hun wens laten weten waar wij een bijzondere match van maken. Tien wensen, voor elk jaar één. De eerste wens die in vervulling gaat is de wens van Kees Spikker voor Stichting WéViGé. “Hartverwarmend!”, zo lieten zij ons weten.

Taartjes aan de deur

Stichting WéViGé zet zich in voor het welzijn van visueel gehandicapten. “We willen voorkomen dat deze mensen in een isolement raken”, vertellen Kees Spikker en Joke Bleiji, die altijd in de weer zijn voor de stichting. Contact houden is nu het meest belangrijk. Ze lieten ons weten, dat ze de deelnemers bij het brengen van een persoonlijk bezoekje (aan de voordeur) wilden verrassen met een traktatie. Samen in de Regio is jarig, daar hoort taart bij. En ook alle deelnemers van WéviGé hebben we op heerlijke kleine tiramisu taartjes getrakteerd. Een echte verrassing, die goed in de smaak viel.

Extra gemak met de telefoon

Het was een beetje geluk: op de dag dat de taartjes werden uitgedeeld, kwam Hans Bassing binnenlopen bij Samen in de Regio. Hij werkt nauw samen met Innergie, partner van ons netwerk. Eerder zorgden zij al eens voor (oude) laptops waar we een goede bestemming voor vinden en nu bracht hij een ‘oude’ telefoon mee. Voor Kees Spikker! Het laatste deel van zijn wens, was namelijk een andere telefoon, “ééntje die wat moderner is” zo zei hij. Zo kan hij namelijk gebruik gaan maken van Siri. “Dat is een enorm gemak, wat ik me nu eigen ga maken”.

Eerste wens is in vervulling gegaan

Wie we op de volgende taartpunt van de verjaardagstaart trakteren houden we nog geheim. Reken er maar op, dat we er hard mee aan de slag zijn. Nog (minstens) negen wensen te gaan!