Een VIP-behandeling voor KIJK BINNEN BIJ BEDRIJVEN

11 maart 2019

Match

Een heel jaar lang organiseren we evenementen voor de partners van het netwerk van Samen in de Regio. De partners leren elkaar daar kennen en komen te weten wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Met de partners zijn we in nauw contact en we weten hen goed te bereiken.

Maar als je een evenement organiseert voor alle inwoners van de Brabantse Wal is er wel wat meer nodig, om te zorgen dat iedereen op de hoogte raakt. Bij Samen in de Regio zijn we hard aan de slag gegaan met een promotie-campagne; outdoor, lokale media, websites van de Brabantse Wal gemeenten. En de klap op de vuurpijl bleek uit ons eigen netwerk te komen … . WVS, partner van Samen in de Regio, heeft met Businesspost een professionele post-bezorgdienst in huis. En zij boden ons aan, om bij 45.000 adressen op de Brabantse Wal de flyer van KIJK BINNEN BIJ BEDRIJVEN te bezorgen. Niet ingesloten in een bundel van folders, maar een privé rondje voor onze flyer.

Op de foto staan Martin en Paul, twee van de Businesspost bezorgers die op pad gingen voor de promotie van KIJK BINNEN BIJ BEDRIJVEN. Veel van de medewerkers van Businesspost hebben via opleiding en begeleiding vanuit de WVS hun afstand tot de arbeidsmarkt verkleind. De medewerkers zijn enorm gemotiveerd en trots op hun werk. En wij op hen. Bedankt aan Martin en Paul en al hun collega’s.

Wat ons betreft is Businesspost een TOP medium en een aanrader om in te zetten, ook voor uw bedrijfspost. Businesspost wordt ook partner van Samen in de Regio, dus kom hen binnenkort tegen bij een van onze evenementen.

Samen in de Regio organiseert KIJK BINNEN BIJ BEDRIJVEN van 1 tot en met 6 april samen met het Werkcentrum. Ruim 80 bedrijven zetten in die week hun deuren open. Belangstellenden kunnen tot 31 maart aanmelden via de website www.kijkbinnenbijbedrijven.nl .