Een sprankelende en lekkere aftrap van het nieuwe jaar

19 januari 2018

Evenementnieuws

Donderdagavond 18 januari trapten we tijdens ons jaarlijkse Netwerkdiner met bijna 100 partners het nieuwe jaar af in Den Enghel in Bergen op Zoom. Een sprankelende avond die in het teken stond van terugkijken, vooruitkijken, netwerken en samen genieten van lekker eten.

KAS Entertainment en Gijs Proost Fotografie zorgden voor een flitsende ontvangst met een professionele fotoshoot. Na een verfrissend welkomstdrankje opende presentatrice Marlies van Lier van FRIS Presentaties het Netwerkdiner. Anita Karremans, directeur Samen in de Regio, vertelde over de werksessies die we dit jaar faciliteren over arbeidsparticipatie, schuldenproblematiek bij werknemers en Bergen op Zoom, een stad op te eten. Ed Vreman, voorzitter bestuur Samen in de Regio, blikte terug op het afgelopen jaar en nam iedereen mee in de visie voor de komende jaren.

Het bijzondere van de avond was dat onze gasten tijdens het netwerken konden genieten van een heerlijk 8-gangen walking dinner dat volledig werd aangeboden door Samen in de Regio en partners Amarant, Steenspil, Zorghoeve Kakelbont, Stayokay, Stichting Samen Werken, TanteLouise en Bakker Groffen. Een samenwerking van formaat waar we ontzettend trots op zijn!

Maar er waren meer partners die hun onmisbare steentje hebben bijgedragen aan ons Netwerkdiner. Zinc Events & Leisure hielp met het ontwerp voor de uitnodiging. Bouwmensen Zuidwest maakte decoratiemateriaal. PION Horeca & Promotie zorgde voor een uitstekende voorbereiding in de keuken en een top bediening. Leerlingen van de Steenspil maakten hele leuke bloemdecoraties voor op de tafels en Sardonos leverde de benodigde cateringspullen. En natuurlijk niet te vergeten, Den Enghel, waar we geweldig zijn geholpen met de locatie en inrichting. Bedankt allemaal voor jullie fantastische hulp, inzet en betrokkenheid!

Bekijk alle foto’s van het Netwerkdiner op onze Facebookpagina en in het fotohoekje van Gijs Proost Fotografie.

Dit was het heerlijke menu van het Netwerkdiner, mede mogelijk gemaakt door onze partners:

Amarant

Notenbroodje met brie, walnoot en balsamicocrème
Piitige gambaspiesjes
Geitenkaasbolletjes met pijnboompitjes
Pittige gehaktballetjes
Hammoussecupjes

*

Steenspil

Gerookte zalm met abrikozensaus

*

Zorghoeve Kakelbont

Mosterdsoep met champagneschuim en een kruidengrissini

*

Stayokay

Tostada met oesterzwammen

*

Stichting Samen Werken

Vietnamese mini loempia

*

TanteLouise

Gevulde souffléhapjes assorti

*

Samen in de Regio

Puntzakje friet met mayonaise

*

Bakker Groffen

Bergs Trakteerbakker Cadeauplateautje