Een perfect match met blije gezichten

9 december 2021

Match

Tijdens de barbecue op ons jubileumfeest van 6 juli raakten de enthousiaste dames van BlijGebit in gesprek met Rogier Raeijmaekers van Curio isk. “Wij hadden nog nooit van deze school gehoord maar we waren wel gelijk nieuwsgierig”, zegt Daniëlle van de Water, preventie-assistente en kindercoach.

Liefde op het eerste gezicht

Daniëlle vult lachend aan: “Je zou het kunnen vergelijken met ‘liefde op het eerste gezicht’. We hadden gelijk een klik en er werden al meteen plannen voor de toekomst gemaakt.”

Er volgde een geslaagde kennismakingsdate. Daniëlle: “We mochten bij alle leerlingen een basis gebitscontrole uitvoeren. De lastige gevallen of bij serieuze problemen worden zij doorverwezen naar een tandarts in de buurt. Na een uitgebreide uitleg aan de leerlingen en hun ouders kregen we een stapel met aanmeldingen!”

Juffen van de tanden

“Het perfecte cadeau om aan deze relatie te kunnen starten was een behandelstoel; die staat nu standaard op de locatie. Intussen zijn we al een aantal keer bij Curio isk geweest. Wij hebben ons plekje gevonden. We worden zelfs herkend als de ‘juffen van de tanden’!

Daniëlle: “De liefde is uitgegroeid van een eerste date, via een geschikte match naar een langdurige relatie. Weliswaar een relatie met zo’n 120 anderen, maar dat maakt het alleen maar mooier.”

En zo zie je hoe een goed gesprek kan leiden tot een fijne relatie. Een match kan zomaar overal ontstaan!