Een lieve schat

3 juli 2019

Match

Bij Participatiecafé de Bunt in Putte houden ze van gezelligheid. Elke dag staan de deuren open. Sommige bezoekers nemen deel aan een van de leuke activiteiten, anderen komen voor een kop koffie of thee en even een gesprekje. Het zijn de vrijwilligers van de Bunt die telkens zorgen voor een warm ontvangst en aandacht.

Vrijwilligers
“De zoektocht naar goede vrijwilligers stopt nooit”, vertelt Winny van der Graaf. Voor de Bunt is het heel waardevol, om met SDW korte lijntjes te hebben. “SDW hebben we leren kennen bij Samen in de Regio. En ook nu start een cliënt van SDW bij ons als vrijwilliger. Chrissie Jane, het is een lieve schat. Dat weten we al. En we zien uit naar haar komst.”.

Doen waar je goed in bent
Voor Chrissie Jane is het heerlijk om te doen waar ze goed in is. Ze ziet het helemaal zitten, om als gastvrouw aan de start te gaan bij de Bunt. Ze  houdt wel van een gezellig praatje en van mensen om haar heen. Voor Chrissie is het niet vanzelfsprekend om aan het werk te gaan en daarom kiest ze voor deze mooie invulling als vrijwilliger.

Bij Samen in de Regio worden we warm van zo’n match. En misschien gaan we maar eens langsgaan bij de Bunt, het wordt daar alleen maar gezelliger!