Een leuke verrassing voor het hele gezin

10 augustus 2016

Match

De initiatiefneemster van Stichting Kip en Apie Kinderfeestjes is flink in het zonnetje gezet door Cargill. Kip en Apie kinderfeestjes is een stichting die voornamelijk kinderfeestjes organiseert voor kinderen waarvan de ouders het niet zo breed hebben.

Naast het feit dat zij dit voor anderen gezinnen doet, mag zijzelf en haar gezin ook wel eens worden verwend. Dat matchte goed met het idee van Cargill, die graag een mooie schenking wilde doen aan een partner van Samen in de Regio. Dit hebben zij gedaan in de vorm van theaterkaartjes voor dé kindermusical van het jaar ‘’ op zoek naar de schat van Sinterklaas’’.

Sinterklaas en zijn pieten zijn de hele middag de baas van het theater geweest. De pieten hebben zich van hun beste kant laten zien en dans en muziek ontbrak niet deze middag.

Hilde wilde graag mee, maar zij had al een kinderfeestje gepland staan. En feestjes kunnen natuurlijk niet worden afgeblazen. Uiteraard had ze er graag bij willen zijn maar de vrolijke gezichtjes op het feestje maakte alles goed. De kinderen hebben onder begeleiding uiteraard wel de voorstelling bezocht en hebben genoten van het grote Sinterklaas spektakel.