Een leuk begin van de nieuwe werkdag

4 maart 2020

Match

Dat is een leuk begin van de nieuwe werkdag. Aanschuiven aan je nieuwe bureau, in een comfortabele bureaustoel, een gesprekstafel met vier bijpassende stoelen staan klaar voor het overleg en geen rondslingerende documenten, want die liggen in de nieuwe kast.

ZEP XL reageerde op een aanbod van ABN AMRO binnen het netwerk van Samen in de Regio. Op de locatie in Bergen op Zoom was er kantoormeubilair dat bij ABN AMRO niet meer van pas kwam. Ze wilden er graag een andere partner blij mee maken. En dat is gelukt!

ZEP XL haalde de spullen op en gaf ze een nieuw plekje op hun locatie. Wow, wat een plaatje die nieuwe werkplek. Da’s lekker werken! En ook bij ABN AMRO waren ze blij. “Bij Samen in de Regio is het gemakkelijk om een duurzame bijdrage te leveren, een tweede leven voor dit meubilair. Leuk om een andere partner er blij mee te maken”, vertelt Ingrid van der Meeren van ABN AMRO.

Betrokken ondernemen is ook duurzaam ondernemen. Deze match tussen ABN AMRO en ZEP XL laat zien dat het helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. Voor de partners uit ons netwerk brengen we vraag & aanbod snel en effectief bij elkaar. Doe mee!