Een laptop voor extra power

26 oktober 2022

Actueel

Graphic Packaging is een bedrijf dat, kort gezegd, kartonnen doosjes maakt. Doosjes die je in de supermarkt tegenkomt; voor rijst, koekjes, pizza’s, etc. Omdat wij in Hoogerheide en Bergen op Zoom met zo’n 400 mensen veel gebruikmaken van laptops, moet er elk jaar een aantal worden vervangen,” aldus plant manager Stefan Nieuwland.

Iets doen voor je omgeving

Eigenlijk deden ze daar nooit iets mee. “Maar sinds we partner zijn van Samen in de Regio hebben we daarvoor een goede bestemming!”, aldus Stefan. Op de vraag waarom dit voor hen belangrijk is, zegt hij: “Het is goed om niet alles business to business te doen. Onze medewerkers doen graag iets extra’s voor de omgeving.”

Gebruik voor cursus

Tamara Jansen, directeur van Power to Get Up is erg dankbaar: “Deze laptops gebruiken we voor deelnemers die bij ons een cursus volgen. Ze maakten eerst hun opdrachten op een kleine tablet, maar dat werkt niet zo prettig. Omdat zij zelf geen laptop kunnen aanschaffen, zijn we heel blij dat we deze nu konden bieden.”

Fijn om te helpen

Stefan: “En wíj zijn blij dat we met onze Graphic Packaging-vestigingen in deze regio die bijdrage hebben kunnen leveren. Het is fijn te horen dat we mensen op deze manier kunnen helpen.”