Goud in handen. Echt!?

18 juni 2019

Match

Het waren de allerjongste kinderen van basisschool de Aanloop die wel eens een kijk wilden nemen in de kluis van een bank. De Rabobank nodigde hen uit. Een bedrijfsbezoek door scholieren is altijd waardevol en je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Binnen het netwerk van Samen in de Regio weten partners elkaar daarvoor gemakkelijk te vinden!

Het werd een leerzaam bezoekje, waar de kinderen alles te weten kwamen over een pin-automaat en de kluisjes die je kunt huren bij de bank. Het was ook gezellig en lekker, omdat ze getrakteerd werden op een sapje en fruit.

En toen werd het spannend … ze kwamen bij de kluis waar de bank het goud zou kunnen bewaren. En ze troffen het, er waren goudstaven die niet van echt te onderscheiden waren. Wauw!

De kinderen voelden zich rijk, maar vooral gelukkig en waren erg enthousiast. Want niemand van hen was ooit op deze plekjes geweest in het gebouw van de Rabobank. En de mensen van de Rabobank waren net zo enthousiast. Om het verhaal thuis ook te kunnen vertellen, kregen de kinderen een kleurplaat over geld mee naar huis en een bankpas!