Een kerstdiner met een gouden randje

25 januari 2017

Match

Social media

Gisteren organiseerde onze partner Stichting Samen Verdelen in De Stoelemat een bijzonder Kerstdiner voor 250 mensen die het wat minder hebben getroffen in onze samenleving. Een mooi initiatief waar De Aanloop, De Stoelemat, Steenspil, Cargill, Ecopoint, Intratuin, en Sardonos ook graag hun steentje aan wilden bijdragen. Mede dankzij hun inzet konden de gasten in een gezellige kerstsfeer genieten van muziek, entertainment, een heerlijk diner en loterij. Als kers op de taart kreeg iedereen een goody bag mee naar huis met leuke cadeautjes. Wat een prachtige match om het jaar mee af te sluiten!

Website

Op dinsdagavond 19 december 2018 organiseerde onze partner Stichting Samen Verdelen in De Stoelemat een bijzonder Kerstdiner voor 250 mensen die het wat minder hebben getroffen in onze samenleving. Een mooi initiatief waar De Aanloop, De Stoelemat, Steenspil, Cargill, Ecopoint, Intratuin en Sardonos ook graag hun steentje aan wilden bijdragen. Mede dankzij hun inzet konden de gasten in een gezellige Kerstsfeer genieten van muziek, entertainment, een heerlijk diner en loterij. Als kers op de taart kreeg iedereen een goody bag met leuke cadeautjes mee naar huis. Wat een prachtige match om het jaar mee af te sluiten!

De bijdragen van onze partners:

De Aanloop: bedankjes voor de vrijwilligers
Steenspil: Kerstdecoratie
De Stoelemat: locatie Kerstdiner
Cargill: zakjes chocolade voor de goody bags
Ecopoint: Kerstpakketten voor de loterij
Sardonos: borden voor het diner

Pers

Op dinsdagavond 19 december 2018 organiseerde Stichting Samen Verdelen een bijzonder Kerstdiner voor 250 mensen die het wat minder hebben getroffen in onze samenleving. Een mooi initiatief waar partners van Samen in de Regio: De Aanloop, De Stoelemat, Steenspil, Cargill, Ecopoint, Intratuin en Sardonos, ook graag hun steentje aan wilden bijdragen. Mede dankzij hun inzet konden de gasten in een gezellige Kerstsfeer genieten van muziek, entertainment, een heerlijk diner en loterij. Als kers op de taart kreeg iedereen een goody bag met leuke cadeautjes mee naar huis. Een prachtig voorbeeld van maatschappelijk betrokken ondernemen.