Een droom wordt werkelijkheid

20 november 2018

Match

Voor Michelle Melsen werd haar droom werkelijkheid! Zij is sinds 1 augustus aan de slag als vrijwilliger bij Participatiecafé de Bunt in Putte via SDW. Deze waardevolle werkplek kwam tot stand uit een nieuwe samenwerking.

SDW en Participatiecafé de Bunt in Putte ontmoetten elkaar bij de Denktanksessies over arbeidsparticipatie van Samen in de Regio. Partners uit dit netwerk kwamen bij elkaar en deelden elkaars dromen over arbeidsparticipatie. Zo werden zij door elkaar geïnspireerd en gestimuleerd en kwamen tot nieuwe samenwerkingen. De nieuwe werkplek voor Michelle is een prachtig voorbeeld.

Inmiddels voelt Michelle zich helemaal thuis bij de Bunt. Ontvangen van bezoekers, helpen bij koffie en thee, ondersteunen bij voorbereidingen en organiseren van activiteiten … ze kunnen altijd op haar rekenen. “We zijn ontzettend blij met haar en wij vinden het nog veel belangrijker, dat Michelle het goed naar haar zin heeft bij ons”, vertelt Winny van de Graaf, coördinator bij Participatiecafé de Bunt.

Op de foto van links naar rechts Tanja  Vermeulen van SDW, Winny van de Graaf van Participatiecafé de Bunt en Michelle Melsen.