Een bijzonder enthousiaste gastvrouw

6 januari 2022

Match

Marike werkt bij ZEP XL in de lunchroom Effe Anders en zij heeft het daar reuze naar haar zin. Zij bleek ambities te hebben om ook in een andere omgeving aan het werk te gaan. Toen Fleur van Gorkum, zorgcoördinator bij ZEP XL, hoorde dat De Kok Bouwgroep op zoek was naar een gastvrouw was het snel geregeld.

Het gaat om de kleine dingen

De Kok Bouwgroep organiseerde samen met woningcorporatie Stadlander een informatieavond voor belangstellenden voor een nieuwbouwproject. In de wijk waar werd gebouwd, stond een tent klaar om hen te ontvangen en Marike was de perfecte gastvrouw. Iedereen kreeg aandacht van haar bij binnenkomst; een warm onthaal én een drankje.

“Ze had er ontzettend veel plezier in en ze pakte af en toe ook de kans om de lunchroom te promoten. Het was erg leuk om haar betrokkenheid bij de mensen en haar enthousiasme voor de lunchroom te zien”, aldus Anushka van den Broek van De Kok Bouwgroep. “Voor de Kok is deze  samenwerking extra leuk, omdat het nu eens om deze kleine dingen gaat. Wij voegen graag iets toe aan het geluksgevoel van een mooi mens.”