Een beeld zegt meer dan 1000 woorden

8 juni 2018

Match

SamenDoen en Striptekenaar en illustrator Wouter Goudswaard van Studio Goudbaard uit Bergen op Zoom hebben een supermatch gemaakt in communiceren via afbeeldingen.

Studio Goudbaard
Een boodschap overbrengen in de vorm van tekst is gebruikelijk, maar met een afbeelding kan veel meer uitgedrukt worden. Wouter Goudswaard afgestudeerd Master in het Beeldmateriaal te Brussel, heeft humor als rode draad in zijn werk. Met zijn strips en cartoons kan hij mensen aan het lachen maken en dat aanbod sluit goed aan bij de wensen van SamenDoen.

SamenDoen
SamenDoen is een spaarprogramma waarmee je door lokaal aankopen te doen bij aangesloten winkeliers punten kunt sparen. Deze punten spaar je niet alleen voor jezelf, maar ook voor een vereniging, club of een goed doel bij jou in de buurt. Zo maken zij zich samen sterk voor het verenigingsleven en stimuleren lokaal inkopen.

Match!
SamenDoen en Wouter gaan gezamenlijk een concept ontwikkelen waarbij ze  hun organisaties in beeld brengen. Via de tekeningen van Wouter de boodschap van SamenDoen overbrengen. Ze gaan acties bedenken waarmee ze de winkeliers en spaarders op een ludieke manier bereiken en zichtbaar maken wat ze doen. Wouter is in deze match het creatieve brein en zorgt voor de nodige inspiratie.

De match is via Samen in de Regio tot stand gekomen en we gaan deze met grote belangstelling volgen. Alles wat bijdraagt aan een sterkere samenleving heeft onze aandacht.