Op bezoek bij De Maagd

30 juli 2016

Match

De Kok Bouwgroep voelt zich nauw verbonden met theater De Maagd. Zij vinden dat het hun plicht is om iets bij te dragen voor de hele regio, waar zij ondernemen, werken en leven. De samenwerking met De Maagd houdt het theater jong.

De Bouwgroep treedt al vanaf het begin op als partner. Het logo is dan ook zichtbaar op elk entreeticket. Het is voor het bouwbedrijf een bewuste keuze  om als partner van De Maagd te fungeren. Voor de samenwerking krijgen zij als tegenprestatie toegangskaarten voor diverse voorstellingen.

Zoals ieder jaar deelt De Kok Bouwgroep deze vrijkaartjes uit aan een partner van Samen in de Regio. Zo hebben zij vorig jaar TanteLouise en het Facilitair Bedrijf blij gemaakt. Dit jaar werd Bas Bergen op Zoom verrast met het aanbod! De vereniging staat voor Bergse Actieve Senioren en stelt ontmoeten en belangenbehartiging centraal.

Van donderdag 3 november tot en met woensdag 9 november mag BAS Bergen op Zoom van maar liefst vier voorstellingen gaan genieten! De Kok Bouwgroep heeft stoelen gereserveerd voor ‘Get up and Dance, Big Black en Beautiful, Irish Folk Legend, The Fureys, ik werk met mijn ellenbogen en Tegenwind’.  Samen in de Regio BAS Bergen op Zoom alvast heel veel plezier.