Een avond met een gouden rand

3 januari 2017

Match

Stichting Samen Verdelen organiseert ieder jaar een kerstdiner voor mensen die dit zich zelf niet kunnen veroorloven. Dit jaar alweer voor de achtste keer. Wat begon met een avond voor 70 mensen is in acht jaar tijd uitgegroeid tot een bijzondere avond voor bijna 250 man.

“We hebben iedereen blij kunnen maken met een lekker diner in een sfeervolle omgeving. Dit alles dankzij de vrijwilligers, de sponsoren en donateurs en niet in de laatste plaats de Samen in de Regio leden”, aldus Jack Musters namens stichting Samen Verdelen.

De gasten kregen niet alleen een drie-gangen-diner voorgeschoteld maar ook gezellig entertainment, met onder meer tonprater Den Teun, een loterij en zang van Marijn van Geel. Voor de kids was een aparte hoek ingericht dus ook die hoefden zich niet te vervelen. Vanzelfsprekend ontbrak de kerstman evenmin.

Partners van Samen in de Regio bundelden voor het kerstdiner hun krachten. Familie Nuijten stelde haar locatie, de Stoelemat met gesloten beurs beschikbaar. Het servies werd geschonken door Sardonos Promoties. Ter aankleding doneerde stichting de Kringloper kerstbomen en maakte de Steenspil met haar leerlingen 32 kerststukjes voor op tafel. Bakker Groffen stelde maar liefst 400 stokbroden beschikbaar, welke zeer gesmaakt hebben!

Daarnaast heeft de Intratuin uit Halsteren zich ook ingezet voor dit kertdiner, zij hebben mede gezorgd voor een leuke gevulde goodiebag die de genodigden aan het einde van de avond meekregen.

Connie Musters , voorzitter van de stichting Samen Verdelen kijkt tevreden terug. Ze is blij met de vele hulp, de vrolijke gezichten in de zaal en de toegezegde bijdrage van de gemeente. Zo deelde wethouder Arjan van der Weegen mee, dat de stichting voortaan op subsidie kan rekenen.