Eco-Point schenkt prijzengeld Duurzaamheid Award aan voedselbank Goed Ontmoet

17 januari 2019

Match

Eerst een ‘van harte proficiat’ aan Eco-Point met het winnen van deze prijs.

Bij het winnen van de Duurzaamheid Award van Keurmerk Duurzaam Herstel hoorde ook een cheque t.w.v. 1.500 euro, te besteden aan een goed doel. “Met onze wijze van ondernemen en innoveren willen wij bijdragen aan een beter milieu, maar ook de bijdrage aan de samenleving is voor ons van groot belang,” zo laat Eco-Point weten. En daarom kozen zij de Voedselbank van Stichting Goed Ontmoet om de cheque aan te overhandigen.

Partners uit ons netwerk die elkaar zo iets moois gunnen! Zover komt het alleen als je elkaar kent. En zo werkt het bij Samen in de Regio.

Duurzaam Herstel
Duurzaam Herstel wil duurzame innovatieve bedrijven met een professionele bedrijfsvoering en scherpe tarieven een podium bieden. Eco-Point won de Award voor haar missie om minder belastende reinigingsmiddelen te ontwikkelen, waarbij vooral gekeken wordt naar verbetering van kwaliteit en veiligheid. Dit doen zij door gebruik te maken van natuurlijke herwinbare grondstoffen zoals bijvoorbeeld restmateriaal van de suikerbiet, maïs, raapzaad en kokos.