doorZICHT Coaching en CELT zitten goed dankzij Cargill

11 april 2022

Match

Afgelopen maand zag Mandy Godschalk van doorZICHT Coaching bij Vraag & Aanbod dat er bureaus beschikbaar waren bij een van de andere partners. Precies wat ze nodig had! Ook Mireille Lammens van CELT kon wel nieuwe werkplekken gebruiken. Het contact met Cargill, de aanbieder van de bureaus, was snel gelegd.

Geschikte thuiswerkplek

“Als coach en trainer zit je toch meer achter je bureau dan gedacht. Ook als je vooral buiten in de wei of in het bos werkt. Ik was al een tijdje aan het rondkijken voor twee bureaus om er een geschikte thuiswerkplek van te maken,” vertelt Mandy. “En nu vond ik ze!”

Goed geholpen

Vorige week kon zij de bureaus ophalen bij Cargill in Bergen op Zoom. “Ik werd super goed geholpen met inladen door de mannen van het magazijn. Het was indrukwekkend om op zo’n groot fabrieksterrein te zijn! Inmiddels staat alles en heb ik een perfecte werkplek.”

Mireille kon onlangs ook terecht. Samen met twee van haar cliënten kwamen ze met een grote aanhanger: “We kregen hulp van twee vriendelijke heren met het inladen. Fijn!”

Hergebruik

Mandy vindt het fijn dat ze op deze manier een bijdrage heeft kunnen leveren aan het hergebruik van de bureaus. “De tafel waar ik eerst aan werkte gaat dan nu naar De Kringloper. Dan kunnen zij ook weer iemand blij maken.”