Diverse partners in actie voor Heroes for Heroes

27 januari 2023

Match

Voor de Heroes for Heroes-fietsmarathon van 14 januari kwamen diverse partners uit het netwerk van Samen in de Regio in actie. Er werd inhoud voor de goodiebag gedoneerd, spinningfietsen en ruimte beschikbaar gesteld en menskracht geleverd.

Bereidwillig netwerk

Want denk je in: je wil zo’n honderd mensen tegelijk laten fietsen in één ruimte in het centrum van Bergen op Zoom. Dan heb je wel een netwerk nodig! Gelukkig heeft de organisatie van Heroes for Heroes een groot en vooral ook bereidwillig netwerk.

25 Spinningfietsen

RSG ’t Rijks was al eerder de geschikte locatie voor het fietsevenement en opende ook voor deze laatste editie zijn deuren. Het ZuidWestHoek College stelde 25 spinningfietsen beschikbaar, die werden opgehaald en afgeleverd door Mepavex Logistics.

Donaties

WOD4LIF(V)E doneerde handige bidons en prijsjes voor de kindermarathon. tanteLouise zorgde o.a. voor een flesje water in de goodie bag. Ook Curio leverde een bijdrage aan het evenement: 50 liter tomatensoep werd gemaakt door isk-leerlingen. De gehele opbrengst van deze indoor cycling marathon (maar liefst € 25.500) kwam ten goede aan Roparun team 188 Maak een vuist, Hospice De Markies en Make a Wish.

Persoonlijke sponsoring

De fietsers doneerden door hun deelname allemaal een bedrag aan het evenement. Ook sponsorden diverse bedrijven en organisaties voor een bepaalde tijd de fietsers op het podium. Amber van de Leijgraaf (finalist van Miss Beauty of Noord-Brabant 2022) fietste namens WOD4LIF(V)E maar liefst 8 uur mee! Zij werd nog eens extra gesponsord, waarmee ze een mooi bedrag kon toevoegen aan de totaalopbrengst.

Dikke pluim

Wij willen de mensen achter Heroes for Heroes, die al zoveel jaar actief zijn voor deze organisatie een dikke pluim geven! Ongelooflijk hoeveel zij hebben betekend voor deze spinningsmarathon. Wij hebben diepe bewondering voor de tijd dat zij zich belangeloos hebben ingezet om zo’n groots evenement tot een succes te maken.

Lees voor meer informatie over deze laatste editie van Heroes for Heroes het verslag op onze website.