Diverse opvanglocaties ingericht dankzij donaties

19 mei 2022

Match

Dankzij een donatie van een bedrijf uit de regio hebben we diverse benodigdheden voor maar liefst vier opvanglocaties kunnen aanschaffen.

Gemeente Bergen op Zoom

Op de locatie Avondvrede in de gemeente Bergen op Zoom werden twee stapelbedden, vier matrassen, drie fietsstoeltjes en vijf koelkasten bezorgd. Ook is er een offerte voor keukenapparatuur en/of een hele keuken opgevraagd, zodat dit hopelijk binnenkort kan worden aangeschaft. Tenslotte worden er nog twee laptops bezorgd, waarvan de bewoners gebruik kunnen maken.

Gemeente Roosendaal

De Brink in de gemeente Roosendaal kreeg voor de bewoners vijftien damesfietsen en vijf kinderfietsen. En zij ontvingen die splinternieuwe wasmachine van WOD4LIF(V)E, waarover we eerder berichtten in het artikel Wassen door spontane donatie.

Gemeente Steenbergen

Voor de opvanglocatie in de gemeente Steenbergen, een oude school in Dinteloord, werden tv’s voor de drie woonkamers gebracht, een elektrische vierpits kookplaat en een afzuigkap voor in de gezamenlijke keuken. Voor in de gezamenlijke woonruimte zijn er zes laptops gebracht. Dankzij de lokale kringloopwinkel hangen er ook gordijnen voor de vele ramen. En onlangs werden er nog vijftien bedden (inclusief matrassen) bezorgd door de firma Van Akkeren Logistics, met een vrachtwagen van Mepavex Logistics.

Gemeente Woensdrecht

De BWI is in de gemeente Woensdrecht actief voor de opvanglocatie bij de Volksabdij. Vandaag kwam Mike twee laptops ophalen, die in de ontmoetingsruimte worden gezet, zodat de aanwezige vluchtelingen deze kunnen gebruiken. Ook is er dankzij de donatie een volleybalnet en een bal aangeschaft. Deze werden met veel plezier in gebruik genomen.