Diverse donaties voor opvanglocaties

28 november 2022

Match

Op de Jacob Obrechtlaan in Bergen op Zoom heeft de gemeente een tweede opvanglocatie voor Oekraïense vluchtelingen ingericht. Hiervoor waren nog allerhande spullen nodig, dus deden wij een oproep binnen het netwerk.

Veel producten

Wij ontvingen donaties uit het bedrijfsleven en er kwamen zelfs enkele particulieren giften. Hiermee konden een aantal noodzakelijke producten worden geleverd: maar liefst 45 koelkasten, 3 wasmachines en 3 drogers, 2 stapelbedden inclusief 4 matrassen én 3 fietsstoeltjes werden onlangs op de opvanglocatie afgeleverd.

Fotomoment

Projectleider Vluchtelingen van de gemeente Bergen op Zoom Hanneke de Valk en wethouder Joey van Aken poseren voor de foto met Samen in de Regio directeur Anita Karremans. Anita: “Wij zijn trots op ons netwerk en blij met de particuliere donaties. Dankbaar voor de mensen die ons steeds vaker weten te vinden.”

Extraatje voor locatie Avondvrede

Zo was er voor de opvanglocatie op Avondvrede afgelopen vrijdag ook onverwacht iets extra’s: George Stander van Curio isk belde ons met het aanbod van 20 pakken melk en 24 pakken karnemelk: “Het is niet veel, maar het is zonde om weg te gooien. Ik ben blij dat ze goed terechtkomen!”