Diverse devices voor vluchtelingen

15 april 2022

Match

Af en toe ontvangen wij via het persoonlijke netwerk berichten van mensen die ‘iets’ willen bijdragen aan initiatieven die we delen en oproepen die wij doen. Zo kregen wij via het netwerk van Humanitas Eindhoven maar liefst zes tablets en twee laptops om aan Oekraïense vluchtelingen in De Brink in de gemeente Roosendaal te geven.

Mooie samenwerking tussen partners

Rolph Adriaansen van vanPETnaarPRET haalde ze op in Tilburg en bracht de spullen naar ons kantoor in Bergen op Zoom. Zo konden wij de devices weer afgeven bij Deltacom in Steenbergen, waar ze werden gecheckt, opgeschoond en voorzien van de nodige software. Daar konden de apparaten vrij vlot weer worden opgehaald en naar Stichting Social Klus in Roosendaal gebracht.

De vrijwilligers van Social Klus namen ze mee naar de opvanglocatie De Brink in Roosendaal. Hier is een huiswerkruimte ingericht voor de jonge vluchtelingen. De laptops en tablets komen er dus goed van pas.

Meer is welkom!

Hier en op andere locaties kunnen we zelfs nog veel meer devices gebruiken! Niet alleen voor vluchtelingen, ook voor migranten en minimagezinnen. Dus heb je nog een laptop of tablet die je niet meer gebruikt en die nog werkt? Laat het ons weten!