De koffie(automaat) staat klaar!

23 maart 2021

Match

Niet alleen de koffie maar de hele koffieautomaat stond klaar voor Stefan Kipping van Camping Uit & Thuis. De koffieautomaat die bij Rabobank Zuidwest-Brabant altijd goed dienst deed is verhuisd naar de bedrijfskantine van de camping. Bij de Rabobank én bij de camping weten ze wat lekkere koffie is en zo troffen zij elkaar eens voor wat anders dan bankzaken.

Samen steeds meer ‘circulair’

Een berichtje bij Vraag & Aanbod op de website van Samen in de Regio was genoeg om dit snel te kunnen regelen. Dankzij de moeite die de Rabobank neemt en de gedachte van Camping Uit & Thuis dat nieuw niet altijd de enige oplossing hoeft te zijn, maken zij een mooie match. Onze partners maken vaker deze matches. Ze geven telkens een goed gevoel. En het is meer, want met zulke voorbeelden inspireren we elkaar en wordt de bijdrage van ons netwerk aan de ‘circulaire economie’ steeds relevanter.

Koffie en likeur, ook een prima match

Notenlikeur van de Brabantse Wal, dat zal smaken bij de koffie. O nee, de koffie gaat mee terug naar de camping met Stefan Kipping en het flesje likeur dat hij meebracht laat hij achter. Dat is dus even geen match. Maar dat zowel de koffie als de likeur zal smaken, daar twijfelen wij niet aan!