De geboorte van een kalfje vieren met je team!

13 oktober 2022

Match

“Ga je een dag meehelpen op de boerderij?” Bij zo’n vraag van je baas sta je best vreemd te kijken. Toch zeker als jouw werkdagen normaal gesproken kantoordagen zijn of als je te vinden bent op de werkvloer van een technisch bedrijf. Het overkwam de medewerkers van Versteden B.V. en ze hebben er geen tel spijt van! Op vrijdagochtend 30 september trokken zij een overall en kaplaarzen aan voor een teambuildingdag bij Zorgboerderij Den Hof.

Kennismaken met hulpboeren

Het team van Versteden maakt kennis met de hulpboeren, mensen die in hun thuissituaties iets te kort komen, vaak met verslaving als achtergrond. Op de boerderij werken ze mee en hebben zij begeleiding bij hun hulpvragen. Vandaag helpen de medewerkers van Versteden hen bij het werk op de boerderij.

Onderlinge samenwerking

Anita Peters van Versteden vertelt: “Je samen met je collega’s inzetten voor een maatschappelijk doel draagt zeker bij aan de onderlinge samenwerking. En het geeft ook nog eens een goed gevoel, omdat je je samen ergens voor inzet. We kijken terug op een prachtige dag die, wat ons betreft, zeker voor herhaling vatbaar is!”

Teambuilding met een maatschappelijk tintje

Na een rondleiding leerden ze de hulpboeren beter kennen bij een heerlijke lunch. “We waren nota bene getuige van de geboorte van een kalfje! Het leek wel een aflevering van dokter Pol! Maar dan in het echt. In 2020 organiseerde Samen in de Regio een teambuilding voor ons bij SDW. Nu werkten we een dag samen met de hulpboeren. We houden het erin: deze teambuilding met een maatschappelijk tintje!”

Iets voor jouw organisatie?

Is zo’n maatschappelijke teambuilding ook iets voor jouw bedrijf? Binnen ons netwerk zijn er ondenkbaar veel mogelijkheden en wordt een teambuilding telkens heel verrassend en bijzonder. We denken graag met je mee!