Dat wordt knuffelen!

6 februari 2015

Match

Vier grote knuffeldieren, dat was het aanbod van ABN AMRO. Elk van bijna een meter hoog, twee olifanten en twee leeuwen. De voorwaarde voor Samen in de Regio, een goede bestemming vinden voor de dieren.

Als onderscheiding

Medio juni gaat Unicef West-Brabant en Tholen in samenwerking met Stadsspeeltuin van Glymes een kinderdag organiseren. Maar liefst 700 kinderen zijn van harte welkom op deze spelmiddag. De opbrengst van het evenement doneren zij aan UNICEF.

Voor de spelonderdelen waren zij nog op zoek naar prijzen en het aanbod van de twee grote knuffeldieren was hen opgevallen. Namens Unicef deed Will Goderie dan ook graag een beroep op de beschikbaar gestelde knuffels. ABN AMRO was aangenaam verrast met vraag die Unicef stelde. Zij deden de twee knuffels graag toekomen voor de kinderdag. Op het kantoor bij hen aan de Wassenaarstraat waren de dieren namelijk al flink opgevallen bij de kinderen. Een dag later was de match al geklaard!

Als hoofdprijs
Ook S&L Zorg is verblijd met de gezellige dieren! Aangezien de zorginstellingen veel cliënten onder haar hoede heeft, hebben ook zij gekozen voor een loterij. De exotische knuffeldieren zullen de hoofdprijs zijn van de bingo die zij organiseren.