Dankbaar voor dakmanschap

30 augustus 2019

Match

Mireille Vrijenhoek van roeivereniging Aquarius liet ons weten, dat zij nog eens konden rekenen op van Doorn Dakspecialist. Een contact wat zij via het netwerk van Samen in de Regio hebben gelegd …

Wie vrijdagochtend vroeg langsfietste of rende heeft Patrick van der Laak, een van de bijna 90 werknemers van Van Doorn Dakspecialist, aan het werk gezien op het dak van Roeivereniging Aquarius. Vrijwilligers van de roeivereniging knappen hun clubhuis op. Maar een aantal klussen – zoals het waterdicht maken van haar dak – laten zij graag aan professionals over.

Van Doorn heeft duurzaamheid hoog in haar vaandel staan. Dat doen ze door gebruik te maken van duurzame materialen.
En, ze hebben al meerdere mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een leuke baan geholpen, niet alleen met werkplekken in hun eigen organisatie, maar ook door leveranciers en opdrachtnemers te stimuleren om sociaal te ondernemen.

Van Doorn Dakspecialist is sinds 2016 partner bij Samen in de Regio waar ook Roeivereniging Aquarius bij aangesloten is. Van Doorn is ervan overtuigd dat de regio een stukje mooier gemaakt kan worden door elkaar te helpen waar mogelijk met een gesloten beurs. In het kader van Maatschappelijk

Verantwoord Ondernemen heeft Van Doorn aangeboden het dichtkitten van de naden op het dak van het clubhuis voor de vereniging voor haar rekening te nemen. Een fantastisch aanbod wat dankbaar werd geaccepteerd door de roeiers van Aquarius.