Clinic Presenteren met Peters en Van Lier

Als professional presenteer je jezelf, het bureau of de organisatie, waar je werkt, een product, een dienst, een plan, een idee. Presenteren raakt de kern van communicatie. Communicatie is doorslaggevend voor succes. En omdat presenteren de kern raakt van communicatie is het van belang voor je om dat op een geloofwaardige manier te kunnen. Vooral je non verbale communicatie bepaalt je geloofwaardigheid. Je lijf liegt namelijk nooit. Daarom laten de trainers je veel oefenen met stem en houding.

Peters en Van Lier willen zo veel als mogelijk individueel maatwerk leveren. Daarom geven ze je de mogelijkheid voorafgaand aan de workshop aan te geven wat je lastig vindt en waar je graag extra aandacht aan besteedt. Zij gebruiken deze input bij de voorbereiding en uitvoering van de clinic.

Tijdens onze clinic leer je met meer vertrouwen voor een groep te spreken. Je wilt geloofwaardig zijn. Je creëert interactie met je publiek en daardoor houd je de aandacht vast. Zo bereik je het doel van je presentatie. Je weet om te gaan met spanning. Dat zorgt voor extra scherpte en alertheid. Je publiek zal enthousiast reageren en geeft je een staande ovatie.

Wanneer is deze Clinic Presenteren interessant voor je?

  • Als je onzeker bent over je presentatie, speech, toespraak of lezing
  • Als je jouw team of een groep collega’s inspirerend en levendig wilt leren toespreken
  • Als je last hebt van plankenkoorts en spanning
  • Als je meer impact wilt maken met jouw verhaal
  • Als je meer structuur in jouw verhaal wilt aanbrengen
  • Als je veel wilt oefenen
  • Als je veel bruikbare tips wilt krijgen, die je meteen kunt toepassen in de praktijk

Wat kun je na afloop van deze Clinic Presenteren?

  • Met plezier een geloofwaardige presentatie houden, die is afgestemd op je doelen, je publiek en de situatie.
  • Met meer zelfvertrouwen een goed verhaal vertellen, waarbij iedereen aan je lippen hangt.
  • De juiste technieken en vaardigheden hanteren, waarmee je voortdurend de aandacht van je luisteraar hebt.

Waarom Peters en Van Lier?

Jos Peters en Marlies Van Lier hebben een jarenlange ervaring met presenteren voor kleine en grote groepen. Zij zijn experts in het aanleren van de juiste skills om op een ontspannen, spraakmakende manier te presenteren. Ze hebben een aanstekelijk enthousiasme en een praktische aanpak. Ze laten je veel oefenen en je krijgt persoonlijke feedback. Dat geeft je veel zelfvertrouwen.

Vanwege hun achtergrond zijn Peters en Van Lier in staat je repertoire op het gebied van stem en houding door middel van oefeningen te vergroten. De clinic is praktisch, speels, interactief en humorvol vormgegeven. Hierdoor kun je het geleerde direct uitproberen in een veilige sfeer en zelf ervaren wat het best voor jou werkt. Daarom kiezen ze voor groepen van 6 tot 8 deelnemers om zoveel mogelijk persoonlijke aandacht te kunnen geven.

Wil je met hen de mogelijkheden voor jouw medewerkers bespreken? Neem dan contact op via 06-22 62 62 01 of mail marlies@frispresentaties.nl.