Chocolade paashazen verhuizen

10 april 2020

Match

Een goede voorbereiding is het halve werk. Zo doen ze dat graag bij camping Uit & Thuis. Maar nu is alles anders als anders. Het paasweekend is voor familie Kipping, eigenaar van de camping, de start van het seizoen en dat is geen half werk. De jongste campinggasten kunnen rekenen op allerlei leuke activiteiten, met ook een speurtocht. Daar hoort een prijswinnaar bij en een prijs. Maar vooral hoort daar voor ieder kind een lekkere traktatie bij. Een paashaas en paaseitjes van chocolade! Mmmm …

 

De camping is nu niet open, maar de chocoladetraktatie voor alle kinderen is wel al in huis. Dus vroeg de familie Kipping ons wie zij blij konden maken met deze chocolade. Natuurlijk zouden ook wij het liefst iedereen op locaties waar ze de cliënten nu geen bezoek mogen krijgen blij willen maken. Dat gaat helaas niet. Gelukkig lukt het wel om met al het mooie aanbod binnen het netwerk zoveel mogelijk partners te steunen en te verrassen.

De chocolade van Camping Uit & Thuis is naar Titurel gebracht. En inderdaad, wat een verrassing! Een chocoladepakketje voor alle bewoners. Nu maar hopen dat deze blije bewoner wel alles gaat uitdelen. Mmmmm ….