Chocola is altijd goed en niet geschoten is altijd mis

2 maart 2021

Partnernieuws

Algemene School Oost is gestart met een smakelijke sponsoractie om de renovatie van de schoolvijver te kunnen bekostigen en extra buiten-speelmateriaal voor de leerlingen aan te schaffen. Via de QR-code of door op deze link te klikken, kom je op een bestelpagina, waarop je aangeeft hoeveel repen je wilt bestellen.

Voor wie Sjakie en de Chocoladefabriek nog kent, een extra leuke toevoeging: in 3 repen zit een gouden wikkel verstopt waarmee je mooie prijzen kunt winnen! 2 tickets voor de Beekse Bergen, 2 tickets voor Berkenhof Tropical Zoo en een soeppakket uit eigen moestuin. Dus al houd je niet van chocola – wat wij ons niet kunnen voorstellen – dan heb je sowieso een goede reden om een of meerdere repen te kopen.

Bestel je chocoladereep voor 26 maart. Hierna gaat chocolatier Tosca aan de slag.

Het vervolg

Half april was het zover; toen werden de chocoladetabletten persoonlijk thuisbezorgd. Het was een verrassing, die mooie chocolade te ontvangen! Als een cadeautje aan jezelf.
De opbrengst is ‘best aardig’, maar het doelbedrag werd helaas niet gehaald. Gelukkig kan Algemene School Oost er wel hoop mooie dingen voor doen.

En die prijzen die er te winnen zijn? We zijn benieuwd naar de gelukkige winnaars!