Cheque voor Heroes for Heroes

9 juni 2022

Match

Het heeft even geduurd, deze match. Tijdens de Winterfair van Curio Horeca, Food en Hospitality in december 2021 werd door de leerlingen een mooi bedrag ingezameld voor Stichting Heroes for Heroes. Onlangs kwamen beide partijen samen om de cheque te overhandigen dan wel in ontvangst te nemen.

Schoenendozenactie

Op de ZuidOost, de locatie van Hotel La Pucelle, kwam vorig jaar een groep studenten samen om via diverse originele inzamelingsacties voor diverse goede doelen geld in te zamelen. Een daarvan was een schoenendozenactie, waarbij BlijGebit nog setjes tandenborstels en tandpasta doneerde. Ook waren er marktkramen met leuke spulletjes en lekker eten, die via een drive-through konden worden opgehaald.

Feestelijk moment

De opbrengst voor Heroes for Heroes bedroeg maar liefst € 631,72! De overhandiging van de cheque vond vorige week plaats. “Een feestelijk moment!”, aldus Toine Klaassen van de stichting. Een studente van Curio Horeca, Food en Hospitality was blij dat ze dankzij de inzamelingsactie met haar klasgenoten zo’n mooi bedrag kon doneren.

Heroes for Heroes

Heroes for Heroes is een organisatie die jaarlijks een evenement organiseert voor ‘alle heroes die het gevecht tegen kanker zijn aangegaan, aangaan en nog aangaan.’ Toine: “Helaas kon het fietsevenement al enkele jaren niet plaatsvinden, maar volgend jaar komt het goed! De 10e en tevens laatste editie staat gepland op zaterdag 14 januari 2023.”