Cargill en Mepavex zorgen voor lunchpakketjes

12 mei 2013

Match

Cargill en Mepavex hebben de handen ineen geslagen en er samen voor gezorgd dat er tijdens de Koningssportdag voor ieder kind, begeleider en ondersteuner een heerlijk sportlunchpakket was. De pakketjes zijn met zorg samengesteld. Bij Cargill is men op zoek gegaan naar verantwoorde, maar ook lekkere producten en die hebben ze gevonden. De keuze is gevallen op een Mueslireep, roze koek, appel, stroopwafel, flesje water en een Snelle Jelle. Deze producten zijn in biologisch afbreekbare zakjes aan de kinderen aangeboden. Om ervoor te zorgen dat er niemand teleurgesteld zou worden zijn er 5000 lunchzakjes gemaakt.
Voordat de zakjes gevuld konden worden werden de producten afzonderlijk van elkaar aangeleverd en dit werd mogelijk gemaakt door Mepavex. Zij stelden ruimte beschikbaar om alles op te slaan en ter plaatse kon men daar de tasjes vullen.

Mepavex heeft samen met vrijwilligers van FourstaR  gezorgd dat tijdens de Koningssportdag de zakjes op de 13 verschillende locaties werden neergezet en de restanten werden ook weer opgehaald.
De lunchpakketjes werden enthousiast ontvangen en door iedereen enorm gewaardeerd.