Boodschappen voor een ander

12 maart 2020

Match

Cargill en haar medewerkers tonen regelmatig hun betrokkenheid bij de West-Brabantse voedselbank Goed Ontmoet. Het zijn goede bekenden van elkaar binnen het netwerk van Samen in de Regio. Deze keer staken zij de handen uit de mouwen achter de schermen bij de Voedselbank.

 

De jaarlijkse actie ‘Doe een boodschap voor een ander’ in de week voor Kerst leverde winkelwagens vol met boodschappen op. De klanten van 39 supermarkten in de regio bleken zeer bereid om een extra product te kopen en dat te schenken aan hen die een extraatje niet zomaar kunnen permitteren.

 

Achter de schermen levert deze actie heel wat extra werk op. Dat is helemaal niet erg! Maar het is wel prettig om dan wat extra handjes te hebben, om al die ingezamelde producten uit te sorteren. Op die manier worden ze weer eerlijk verdeeld naar alle bezoekers van de voedselbank.

Goed Ontmoet kon een beroep doen op medewerkers van Cargill om deze klus te klaren. De medewerkers zijn betrokken bij de voedselbank en kwamen graag een paar uurtjes helpen met een team van 15 collega’s. Mooi werk!