Bezorgen van kalenders aan vrijwilligers en vrienden van Hospice

21 december 2021

Match

Vrienden van hospice de Markies – zij die de hospice steunen met een donatie – en de vrijwilligers werden dit jaar verrast. De warme kerstgroet die het bestuur hen stuurde, staat dit jaar niet op een kerstkaart maar op een prachtige kalender. Eentje die je graag neerzet op je bureau of tafel. Elke maand kunnen deze vrienden en vrijwilligers een persoonlijk verhaal lezen van mensen die betrokken zijn bij de hospice.

Rondje bezorgen cadeau

Voor de stichting Vrienden van hospice de Markies is WVS Business Post een vertrouwde partner voor het verzenden van de eindejaarspost. “Je kunt je pakket met post zelf komen brengen, dat maakt het extra persoonlijk. En dit jaar heeft WVS ons echt verrast”, vertelt een bestuurslid van ‘de vrienden’. De postbezorgers lieten weten, dat ze dit rondje bezorgen cadeau geven aan de vrienden van de hospice!

Doos muffins voor WVS Business Post

En dat kreeg een heel lekker staartje. Bij Samen in de Regio stonden de laatste werkdagen voor Kerst in het teken van muffins. Dawn Foods leverde ons 8.000 muffins voor de zorgpartners in het netwerk. Toen wij hoorden over deze bijzondere en spontane match tussen de twee partners, vonden we dat daar wel een traktatie bij paste. Arn van der Vorst, bestuurslid van Samen in de Regio en secretaris van Vrienden van hospice de Markies, was direct enthousiast om een doos vol heerlijke muffins te brengen naar WVS Business Post.