Bewoners tanteLouise genieten bij Ricoh van een lunch ‘uit het hart’

20 december 2017

Match

Met frisse ideeën om het leven leuker te maken toont Ricoh Europe Supply Chain Management graag haar betrokkenheid in de regio. En dan het liefst met een concrete bijdrage. ‘Lunch uit het hart’ is een voorbeeld van zo’n project. Het contact tussen Connie Zagers, Coördinator Vrijwilligerswerk bij tanteLouise en Nicolette Kraay van Ricoh, was als partners van Samen in de Regio dan ook snel gelegd.

Zo werd afgelopen vrijdag 15 december mogelijk gemaakt dat ruim 20 ouderen van verschillende locaties van tanteLouise bij Ricoh in Bergen op Zoom op bezoek kwamen voor een feestelijke driegangen kerstlunch. De lunch werd geheeld verzorgd door cateraar Vermaat en het vervoer door taxibedrijf Revo. Zelfs de chauffeurs stonden te glunderen bij het begeleiden van de gasten. Medewerkers van Ricoh en partner DHL sloten ook aan bij de lunch, dit om zorg te dragen voor het sociale deel; een gezellig praatje en een luisterend oor voor de ouderen.

En zo werd de lunch pure verwennerij met een gastvrije ontvangst, de lekkerste gerechten en een luisterend oor. De prettige ambiance en al het lekkers maakten letterlijk de tongen los: er werd honderduit gekletst. Een van de bewoners had vroeger in haar juwelierszaak zelfs Ricoh horloges verkocht en wist daar smakelijk over te vertellen. Ook was er volop aandacht voor de activiteiten van Ricoh. Het werd al met al een levendige lunch, met heel veel gelach en hier en daar een traantje. Van geluk. Met een tevreden gevoel en een kleine attentie zijn alle bewoners door taxibedrijf Revo weer veilig thuisgebracht. Het was een mooie betekenisvolle middag!