Bakhuys Brood & Banket geeft energie!

24 juli 2014

Match

Bij tennisvereniging TV Lepelstraat werd afgelopen weken voor de derde keer op rij het open Herfst toernooi gehouden. Aangezien TV Lepelstraat een kleine vereniging is was het aantal inschrijvingen een grote verassing. Een record van 180 aanmeldingen maar liefst!

Bakhuys Brood & Banket heeft alle 180 deelnemers bij inschrijving een mooi lunchpakket met hun specialiteiten geschonken. Om van te smullen en op een gezonde manier energie op te doen voor het aankomende toernooi. Naast heerlijke brood en banket specialiteiten had de bakker er ook een bestellijst voor Sint en Kerst bij gedaan en een bon waarmee klanten bij een besteding van € 20,- een zak pepernoten cadeau kreeg. Al met al een leuke en lekkere verassing voor alle deelnemers.

Als dank voor alle lunchpakketten gaan de medewerkers en een aantal klanten van Bakhuys Brood & Banket in het voorjaar van 2014 een leuke teambuildingsdag beleven bij de tennisvereniging. Inclusief heuse tennisclinic voor 25 personen. Hierover zullen wij t.z.t. zeker verslag doen! Deze match is een uitstekend voorbeeld van hoe een sportvereniging op een creatieve wijze sponsoring regelt met een bedrijfspartner.

Het toernooi was een groot succes! Uiteraard werd er sportief prima gepresteerd maar ook de sfeer en gezelligheid zijn belangrijke aspecten bij TV Lepelstraat. Vanwege het prachtige nazomerweer konden de deelnemers en bezoekers tot ’s avonds laat buiten zitten, een beetje geholpen door een terrasheater een wat fleece dekens.