Appels én peren voor de post

17 september 2020

Match

In de week van 12 tot en met 17 oktober is het weer zover. Kijk Binnen Bij Bedrijven staat op de agenda. Het liefst laten we aan alle inwoners weten dat ze in die week welkom zijn bij bedrijven en organisaties op de Brabantse Wal. Alle inwoners? “Dat kan!”, zegt Agmaja Kolman van WVS Business Post zonder koudwatervrees. WVS Business Post is partner van Samen in de Regio. Zij komen bij alle inwoners ’thuis’ en nemen in de komende weken ook de flyer van Kijk Binnen Bij Bedrijven mee. Maar liefst 48.000 adressen. Dit jaar krijgen zij ook hulp van de leerlingen van Curio ISK (internationale schakelklas). Hen kom je tegen in de wijk Centrum Bergen op Zoom en Bergse Plaat.

 

Aandacht voor Kijk Binnen Bij Bedrijven
Marianne Rommens, eigenaar van Zorghoeve Kakelbont, partner van Samen in de Regio en deelnemer aan Kijk Binnen Bij Bedrijven, hecht veel waarde aan de bekendheid van deze open dagen. “Iedereen is welkom om bij ons binnen te kijken. Buurtbewoners, ouders die zich oriënteren, organisaties die willen samenwerken en natuurlijk zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers. We promoten zelf deze open dagen en we liften ook mee op de campagne van Samen in de Regio. We vinden het heel waardevol, dat zo’n evenement ook een verbinding is met de postbezorgers van WVS Businesspost. Het is mooi dat deze mensen kunnen laten zien waar ze goed in zijn. Typisch Samen in de Regio om die verbinding telkens te vinden.”

Gezonde traktatie
Marianne kwam speciaal naar de locatie van WVS Business Post in Bergen op Zoom om alle postbezorgers te trakteren. Een tas vol met appels en peren! Uit eigen boomgaard, geplukt met de vrijwilligers en cliënten van Zorghoeve Kakelbont. De postbezorgers waren verrast. Niet alleen met deze traktatie, maar vooral met de speciale aandacht. Een geluksmoment voor deze werkers en ook voor Agmaja, Marianne en voor het team van Samen in de Regio. Mooi netwerk!