Partners verbinden lukt natuurlijk het beste door ze direct met elkaar in contact te brengen. Dat doen we graag zo vaak mogelijk. De ene keer rondom een bepaald thema, een volgende keer juist zo breed mogelijk. Soms haken we aan bij andere events, vaker zetten we zelf bijeenkomsten op. Inspiratie, ontmoeten en samen kansen creëren staan daarbij voorop.

 

Bedrijven voor Bedrijven
Om Maatschappelijk Betrokken Ondernemen een extra dimensie te geven zijn wij het Bedrijven voor Bedrijven evenement gestart, bestemd voor de partners met een bedrijfsmatige status. Hier staan het Samen in de Regio partnerschap en netwerken centraal. Lees meer over Bedrijven voor Bedrijven..

 

De DialOOOgtafel
Zowel de overheid, het onderwijs als de ondernemers zien een noodzaak om samen te werken, ieder vanuit een eigen perspectief. In de praktijk blijkt het lastig om deze perspectieven op elkaar aan te laten sluiten. Samen in de Regio wil hier iets aan doen en organiseert hiervoor de DialOOOgtafel. Lees meer over de DialOOOgtafel..

 

Denktanksessies arbeidsparticipatie en schuldenproblematiek
Samen in de Regio heeft dit jaar gekozen om samen met de partners te brainstormen over twee verschillende thema’s: arbeidsparticipatie en schuldenproblematiek. Lees meer over de Denktanksessies..

 

Maatschappelijke teambuilding
Waarom het nuttige niet combineren met het aangename? Teambuilding is perfect op een MVO wijze in te vullen. Samen in de Regio weet altijd wel een vereniging, stichting of ander goed doel waar men uw hulp goed kan gebruiken. Lees meer over de Maatschappelijke teambuilding..

 

Meet4Match 
De naam zegt het al, ontmoeten en matchen dat is het doel! Tijdens het succesvolle evenement Meet4Match wisselt men vraag en aanbod uit en als het klikt worden er nadere afspraken gemaakt. Wij noemen dit een “match”. Wat de een te bieden heeft, is voor een ander soms een belangrijke en lang gekoesterde wens. Lees meer over Meet4Match..

 

NieuwSjaarborrel
Ieder jaar staat het team van Samen in de Regio met haar partners even stil bij het verleden en de toekomst van ons gezamenlijke netwerk. Een mooi moment om elkaar weer eens te ontmoeten en om de plannen voor het nieuwe jaar te ontvouwen. Lees meer over de NieuwSjaarborrel..

 

NLdoet
Het Oranje Fonds organiseert NLdoet, in samenwerking met duizenden organisaties in het land. Het is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Lees meer over NLdoet..

 

Prokkelweek
Het woord Prokkel is bedacht door de gelijknamige stichting. Het is een prikkelende ontmoeting tussen iemand met een beperking en iemand die dat niet heeft. Dat kan om een één-op-één contact gaan maar ook in groepsverband gebeuren. Lees meer over de Prokkelweek..

 

Social Summer Event 
Speciaal voor aangesloten partners organiseert Samen in de Regio het Social Summer Event. Dit is een netwerkbijeenkomst waar we onder het genot van een heerlijk zomers buffet elkaar gaan inspireren op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen. Lees meer over het Social Summer Event..