Elkaar ontmoeten. Elkaar inspireren. Samen kansen zoeken en die ook pakken. Evenementen bieden veel voordelen. Daarom verbinden we onze partners waar het kan. Hieronder een overzicht van kansrijke evenementen.

Bedrijven voor Bedrijven

Om Maatschappelijk Betrokken Ondernemen een extra dimensie te geven zijn we gestart met Bedrijven voor Bedrijven. Speciaal voor de partners met een bedrijfsmatige status. Hier staan het Samen in de Regio partnerschap en netwerken centraal.

Lees meer over Bedrijven voor Bedrijven…

De DialOOOgtafel

Overheid, onderwijs en ondernemers. De drie O’s zien het belang van samenwerken, maar hebben allemaal hun eigen perspectief. Hoe sluit je dat op elkaar aan? Samen in de Regio wil hierbij helpen en organiseert de DialOOOgtafel.

Lees meer over de DialOOOgtafel…

Denktanksessies arbeidsparticipatie en schuldenproblematiek

Tijdens constructieve bijeenkomsten delen onze partners hun dromen over de thema’s arbeidsparticipatie en schuldenproblematiek. De groepen inspireren en stimuleren elkaar met als doel te komen tot een gezamenlijke droom.

Lees meer over de Denktanksessies…

Maatschappelijke teambuilding

Waarom het nuttige niet combineren met het aangename? MVO Teambuilding is helemaal van nu. Samen in de Regio weet altijd wel een vereniging, stichting of ander goed doel waar ze uw hulp goed kunnen gebruiken.

Lees meer over de Maatschappelijke teambuilding…

Meet4Match 

Wat de een te bieden heeft, is voor de ander soms een langgekoesterde wens. Tijdens het succesvolle evenement Meet4Match wisselen deelnemers vraag en aanbod uit. Klikt het? Dan maken we afspraken en is er een match!

Lees meer over Meet4Match…

NieuwSjaarborrel

Ieder jaar staat het team van Samen in de Regio met haar partners even stil bij het verleden en de toekomst van ons gezamenlijke netwerk. Een mooi moment om elkaar te ontmoeten en de plannen voor het nieuwe jaar te ontvouwen.

Lees meer over de NieuwSjaarborrel…

NLdoet

Het Oranje Fonds organiseert NLdoet, in samenwerking met duizenden organisaties in het land. Het is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Lees meer over NLdoet…

Prokkelweek

Het woord Prokkel is bedacht door de gelijknamige stichting. Het is een prikkelende ontmoeting tussen iemand met een beperking en iemand die dat niet heeft. Dat kan om een één-op-één contact gaan maar ook in groepsverband gebeuren

Lees meer over de Prokkelweek…

Social Summer Event 

Speciaal voor partners organiseert Samen in de Regio het Social Summer Event. Onder het genot van een heerlijk zomers buffet inspireren we elkaar op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen.

Lees meer over het Social Summer Event…