Looking good!

28 mei 2019

Match

Je krijgt maar één keer de kans om de goede indruk te maken. En als het aan het team van Hair&Beauty Lounge ligt, mislukt die kans nooit. Voor de kandidaten die aansluiten bij het Inspiratieprogramma van het Werkcentrum hadden zij een verrassing in petto. Alle kandidaten mochten bij  Hair & Beauty Lounge plaatsnemen voor de spiegel. Samen met een van de stylistes kozen zij de beste ‘look’. Het resultaat mocht er zijn!

Het team van Hair & Beauty Lounge deed ontzettend hun best. Zij hadden niet alleen aandacht voor het uiterlijk. Een persoonlijk gesprekje met de kandidaten was voor hen net zo vanzelfsprekend als de mooie make-up, krullen in het haar en een goed geschoren gezicht. Een heerlijke verwennerij voor de kandidaten, van binnen én van buiten.

Gijs Proost Fotografie was erbij en maakte het succesverhaal compleet. Op locatie creëerde hij een kleine fotostudio, om van alle kandidaten een prachtige foto te maken. Die kunnen zij inzetten als profielfoto op Linkedin en bij het CV. Met de eerste indruk komt het zo wel goed.

   

Werkcentrum Brabantse Wal zet het inspiratieprogramma in, om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te begeleiden naar werk. Het programma heeft een heel gevarieerd aanbod. De Looking Good met Hair & Beauty Lounge is daar een voorbeeld van. De kandidaten worden ook voorbereid op een bezoek aan werkgevers bij KIJK BINNEN BIJ BEDRIJVEN, maken kennis met de groene omgeving van Bergen op Zoom bij Natuurpodium Brabantse Wal en met een GPS tour. Leo Bormans, de geluks-expert, komt voor hen naar de Brabantse Wal, omdat hij juist aan hen een stukje geluk wil doorgeven.

Het Werkcentrum, Gijs Proost Fotografie en Hair & Beauty Lounge zijn alle partner van Samen in de Regio. Deze samenwerkingen, waar de partijen iets voor een ander willen betekenen, met gesloten beurzen, zijn typisch voor dit netwerk. De partners van Samen in de Regio weten het al heel lang: maatschappelijk verantwoord ondernemen maakt iedereen gelukkiger.